Vind snel en gericht zorgprofessionals

Je kent het wel, er komt een vacature vrij binnen je organisatie en aan jou de taak om deze zo snel mogelijk in te laten vullen. Tijd en snelheid is belangrijk en het budget beperkt.

Hoe werkt het?

Wij horen je denken: Hoe vinden zij snel kandidaten voor mijn specifieke vacature?

Wij zorgen ervoor dat advertenties met zeer gerichte targeting jouw doelgroep bereiken. Zoek je bijvoorbeeld een zorgprofessional uit specifieke stad met de leeftijdscategorie 25-45? Dan zorgen wij ervoor dat deze mensen bereikt worden. Met behulp Google en Social Media vinden wij met de juiste advertenties jouw kandidaat. Snel effectief en kostenefficiënt.

 

Onze manier van personeel werven is tot 90% goedkoper dan werving via een recruitment bureau.

"Stop met het inschakelen van dure recruimtent bureaus. Begin met het efficiënt kandidaten vinden met online marketing"

Hoe begin ik?

Neem contact met ons op en krijg meteen een gratis online marketing consult. Hierin bespreken we jouw doelgroep, doelstelling en gewenste resultaat. Het enige wat jij hoeft te doen is de vacature online zetten. Wanneer wij een akkoord ontvangen starten we direct. Meestal behalen we in de eerste dagen van de campagne al goede resultaten!

Wat kost het?

Uiteraard wil iedereen meteen weten wat het voor zijn of haar organisatie kost. Geen vacature is gelijk en een bijbehorende campagne ook niet. Een gemakkelijk te vullen vacature kan al een goed resultaat behalen met een budget van +-350 euro. Specifiekere functies vereisen meer budget. Zoek je meerdere kandidaten? Wellicht kan je extra voordeel behalen door deze samen te voegen als bundel. Neem hiervoor  contact op met één van onze marketing experts.

Vraag een GRATIS consult aan

Begin vandaag nog en vind snel jouw zorgprofessionals!

+3150 317 3133

Sontweg 13, Groningen