Vind snel en gericht cliënten

Veel zorgorganisaties kampen met snelle omloop van cliënten. voorkom leegstand in jouw zorgorganisatie met een campagne van MediaGarant.

Hoe werkt het?

Wij horen je denken: Hoe vinden zij snel cliënten voor mijn zorgonderneming?

Wij zorgen ervoor dat advertenties met zeer gerichte targeting jouw doelgroep bereiken. Zoek je bijvoorbeeld nieuwe bewoners voor een zorgorganisatie in de regio Zwolle? Dan gaan wij aan de slag met zeer specifieke gerichte advertenties en verspreiden deze over het internet. Met de juiste targeting van de doelgroep en strakke advertenties vinden wij snel nieuwe cliënten voor jouw zorgonderneming. Met deze manier van cliënten werven bereik je zowel de actief zoekende als de latend zoekende cliënten.

"Zet het werven van cliënten op de automatische piloot! Volledige bezetting van jouw zorgonderneming, daar gaan we voor."

Hoe begin ik?

Neem contact met ons op en krijg meteen een gratis online marketing consult. Hierin bespreken we jouw doelgroep, doelstelling en gewenste resultaat. Het enige wat jij hoeft te doen is ons doorgeven welke cliënten je zoekt. Wanneer wij een akkoord ontvangen starten we direct. Meestal behalen we in de eerste dagen van de campagne al goede resultaten!

Wat kost het?

Uiteraard wil iedereen meteen weten wat het voor zijn of haar organisatie kost. Geen cliënt en organisatie is gelijk en een bijbehorende campagne ook niet. Een gemakkelijk te vullen plaats kan al een goed resultaat behalen met een budget van +-350 euro. Specifiekere plekken vereisen meer budget. Zoek je meerdere cliënten? Wellicht kan je extra voordeel behalen door deze samen te voegen als bundel. Neem hiervoor  contact op met één van onze marketing experts.

Vraag een GRATIS consult aan

Begin vandaag nog en vind snel jouw nieuwe cliënten!

+3150 317 3133

Sontweg 13, Groningen